Bioimagistica - Tesuturi vegetale


Bioimagistica - evidentierea distributiei elementelor chimice in tesutul vegetal

Examinarea tesutului vegetal ofera informatii foarte valoroase referitoare la conditiile de mediu, a etapelor de dezvoltare sau a patologiei plantelor. Spectrometrul microXRF model M4 TORNADO asigura analiza rapida a probelor de tesut vegetal cu o rezolutie spatiala inalta - oferind informatii referitoare la continutul si distributia elementelor chimice in tesutul vegetal. Analiza este nedistructiva - fara degradarea probelor. 

Experienta castigata in mai mult de 15 ani de activitate in domeniul aparaturii analitice

Total Spectrum SRL, prin specialistii sai, va sta la dispozitie pentru rezolvarea diverselor solicitari in domeniul instrumentelor de laborator sau portabile, in stabilirea configuratiei optime care sa corespunda necesitatilor Dvs. analitice. Va asiguram ca impreuna vom gasi cele mai avantajoase solutii la problemele legate de analiza elementala si moleculara.

Despre noi

Total Spectrum SRL este o firma specializata in furnizarea de solutii analitice: aparatura, asistenta tehnica, service, calibrari si dezvoltari de metoda pentru o gama larga de aplicatii.

Viziunea unitara in dotarea laboratoarelor precum si pachete de "echipamente - suport tehnic - service"  oferite de firma noastra reprezinta un avantaj major in favoarea clientilor nostri.


S.C. Total Spectrum S.R.L.