Invitatie webinar forensic


Spectrometrele micro-XTF model M4 TORNADO – o solutie performanta si versatila pentru investigatiile criminalistice

Webinar: marti, 23 Februarie 2021

Sesiunea 1 – 9 am CET, 4 pm SGT, 5 pm JST

Sesiunea 2 – 5 pm CET, 8 am PST, 11 am EST

Tehnica micro-XRF este deja o tehnica consacrata in domeniul investigatiilor criminalistice. De peste un deceniu, spectrometrele micro XRF sunt un instrument de baza in laboratoarele de criminalistica din intreaga lume. Avantajele oferite de aceasta tehnica: analiza multielement, inclusiv pentru elementele chimice in urma, capabilitatea de a investiga nedistructiv probe  de dimensiuni mari, cu o rezolutie spatiala la nivel micrometric, pentru a gama foarte larga de probe: cerneluri, documente, amprente, material exploziv, urmele de funingine rezultate din arderea pulberii explozive (GSR),  pulberi nearse sau arse incomplet, fragmente de sticla, soluri, material textil, material nuclear, etc.

Experienta castigata in mai mult de 15 ani de activitate in domeniul aparaturii analitice

Total Spectrum SRL, prin specialistii sai, va sta la dispozitie pentru rezolvarea diverselor solicitari in domeniul instrumentelor de laborator sau portabile, in stabilirea configuratiei optime care sa corespunda necesitatilor Dvs. analitice. Va asiguram ca impreuna vom gasi cele mai avantajoase solutii la problemele legate de analiza elementala si moleculara.

Despre noi

Total Spectrum SRL este o firma specializata in furnizarea de solutii analitice: aparatura, asistenta tehnica, service, calibrari si dezvoltari de metoda pentru o gama larga de aplicatii.

Viziunea unitara in dotarea laboratoarelor precum si pachete de "echipamente - suport tehnic - service"  oferite de firma noastra reprezinta un avantaj major in favoarea clientilor nostri.


S.C. Total Spectrum S.R.L.