M4 TORNADO – 2D Micro-XRF cu viteza mare si precizie


M4 TORNADO este instrumentul ideal pentru caracterizarea probelor neomogene. Este dedicat pentru analiza elemetala a probelor utilizand spot mic de fluorescenta de raze X (Micro-XRF), generand informatii privitoare la compozitia chimica si distributia elementala. Sistemul este optimizat pentru o viteza mare de analiza si o precizie ridicata, pentru o gama larga de probe.

Experienta castigata in mai mult de 15 ani de activitate in domeniul aparaturii analitice

Total Spectrum SRL, prin specialistii sai, va sta la dispozitie pentru rezolvarea diverselor solicitari in domeniul instrumentelor de laborator sau portabile, in stabilirea configuratiei optime care sa corespunda necesitatilor Dvs. analitice. Va asiguram ca impreuna vom gasi cele mai avantajoase solutii la problemele legate de analiza elementala si moleculara.

Despre noi

Total Spectrum SRL este o firma specializata in furnizarea de solutii analitice: aparatura, asistenta tehnica, service, calibrari si dezvoltari de metoda pentru o gama larga de aplicatii.

Viziunea unitara in dotarea laboratoarelor precum si pachete de "echipamente - suport tehnic - service"  oferite de firma noastra reprezinta un avantaj major in favoarea clientilor nostri.


S.C. Total Spectrum S.R.L.