Microscopul electronic (SEM) Phenom XL


Microscopul electronic (SEM) Phenom XL – redefineste performantele microscoapelor electronice de baleiaj (SEM) cu constructie desktop. Acest model de ultima generatie prezinta aceeasi usurinta de utilizare si rapiditate in obtinerea imaginii caracteristice tuturor sistemelor SEM Phenom. In plus, Phenom XL este echipat cu un compartiment al probelor de dimensiuni mari, care permite abordarea probelor de pana la 100 mm x 100 mm. Sistemul patentat de incarcare a probelor asigura cel mai rapid ciclu din lume, oferind cea mai mare viteza de lucru. Noul suport pentru proba este compact, 100% motorizat si permite utilizatorului sa scaneze complet suprafata activa de 100 mm x 100 mm, pastrand in acelasi timp robustetea si dimensiunile reduse ale microscopului desktop, acesta performand in conditii standard de laborator, fara a necesita facilitati suplimentare.

Experienta castigata in mai mult de 15 ani de activitate in domeniul aparaturii analitice

Total Spectrum SRL, prin specialistii sai, va sta la dispozitie pentru rezolvarea diverselor solicitari in domeniul instrumentelor de laborator sau portabile, in stabilirea configuratiei optime care sa corespunda necesitatilor Dvs. analitice. Va asiguram ca impreuna vom gasi cele mai avantajoase solutii la problemele legate de analiza elementala si moleculara.

Despre noi

Total Spectrum SRL este o firma specializata in furnizarea de solutii analitice: aparatura, asistenta tehnica, service, calibrari si dezvoltari de metoda pentru o gama larga de aplicatii.

Viziunea unitara in dotarea laboratoarelor precum si pachete de "echipamente - suport tehnic - service"  oferite de firma noastra reprezinta un avantaj major in favoarea clientilor nostri.


S.C. Total Spectrum S.R.L.