Q4 POLO - Micul Gigant in analiza metalelor


Numeroase inovatii au fost introduse in Q4 POLO pentru a crea un spectrometru cu scanteie care nu are egal. Pe langa performanta analitica superioara pentru o gama completa de elemente, Q4 POLO permite aplicatii care nu puteau fi regasite anterior de astfel de instrumente compacte:

  • Precizie remarcabila, în special la elementele usoare
  • Rezultate excelente în analiza fontei
  • Analiza cu precizie a azotului la niveluri scazute de ppm în otelurile slab aliate
  • Analiza oxigenului din cupru

Experienta castigata in mai mult de 15 ani de activitate in domeniul aparaturii analitice

Total Spectrum SRL, prin specialistii sai, va sta la dispozitie pentru rezolvarea diverselor solicitari in domeniul instrumentelor de laborator sau portabile, in stabilirea configuratiei optime care sa corespunda necesitatilor Dvs. analitice. Va asiguram ca impreuna vom gasi cele mai avantajoase solutii la problemele legate de analiza elementala si moleculara.

Despre noi

Total Spectrum SRL este o firma specializata in furnizarea de solutii analitice: aparatura, asistenta tehnica, service, calibrari si dezvoltari de metoda pentru o gama larga de aplicatii.

Viziunea unitara in dotarea laboratoarelor precum si pachete de "echipamente - suport tehnic - service"  oferite de firma noastra reprezinta un avantaj major in favoarea clientilor nostri.


S.C. Total Spectrum S.R.L.