Spectrometrul Prodigy DC Arc


Spectrometrul Prodigy DC Arc - spectrometru simultan, pentru analiza directa a elementelor chimice in urme direct in proba solida, materiale conductoare sau neconductoare, fara a necesita dizolvarea materialului!

Analiza cantitativa rapida, multi-element, in probe dificil de dizolvat - acestea sunt punctele forte ale spectrometrului DC Arc produs de Teledyne Leeman Labs in SUA
- analiza rapida fara a necesita dizolvarea probelor
- limite de detectie la nivel de ppm direct pe proba solida
- ideal pentru probe dificile precum: ceramica, sticla, oxizi metalici, pulberi refractare - SiC, pulberi de grafit, metale pretioase, metale pure, probe de mediu, probe geologice, materiale nucleare - oxid de uraniu, oxid de plutoniu, soluri, zguri, vopsea, etc.

Experienta castigata in mai mult de 15 ani de activitate in domeniul aparaturii analitice

Total Spectrum SRL, prin specialistii sai, va sta la dispozitie pentru rezolvarea diverselor solicitari in domeniul instrumentelor de laborator sau portabile, in stabilirea configuratiei optime care sa corespunda necesitatilor Dvs. analitice. Va asiguram ca impreuna vom gasi cele mai avantajoase solutii la problemele legate de analiza elementala si moleculara.

Despre noi

Total Spectrum SRL este o firma specializata in furnizarea de solutii analitice: aparatura, asistenta tehnica, service, calibrari si dezvoltari de metoda pentru o gama larga de aplicatii.

Viziunea unitara in dotarea laboratoarelor precum si pachete de "echipamente - suport tehnic - service"  oferite de firma noastra reprezinta un avantaj major in favoarea clientilor nostri.


S.C. Total Spectrum S.R.L.